Bekijk

Alle hotels

Ontbijt

Continenta(a)l ontbijt

Hoe kan je de dag beter beginnen dan met een continentaal ontbijt in C-Hotels Continental? Je wordt er verwelkomd met een uitgebreid assortiment aan ontbijtspecialiteiten zoals verschillende broodsoorten, koffiekoeken, charcuterie, kazen, ontbijtgranen, hartig en zoet beleg, een eitje met spek en vers fruit. Naast de traditionele koffie en thee kan er gekozen worden voor een lekkere cappuccino, latte macchiato of één van de verse vruchtensappen.

  • Dagelijks van 8:00 tot 11:00 u

    Ontbijt is optioneel en op voorhand te reserveren

CONTINENTAL ONTBIJT 21 1 C HOTELS Continental 06 19 Modellen 9 I7 A4270 Klein
CONTINENTAL ONTBIJT 46 CONTINENTAL ONTBIJT 14

Enkel ontbijten?

Verblijf je niet in C-Hotels Continental, maar wens je toch te genieten van een heerlijk ontbijtbuffet? Dan ben je bij ons ook zeker welkom! Tijdens het uitgebreid ontbijt maak je kennis met onze Art-Nouveau stijl. Kortom, heerlijk vertoeven met een smaakvol ontbijt.

  • Prijzen

    Kinderen (0-3 jaar): gratis
    Kinderen (4-12 jaar): €12.50
    Volwassenen: €20

CONTINENTAL ONTBIJT 40 C HOTELS Continental 06 19 Ontbijt 161 A3969 Klein
CONTINENTAL ONTBIJT 69 CONTINENTAL ONTBIJT 32
Op welke tijdstippen wordt het ontbijt geserveerd?

Het ontbijtbuffet wordt geserveerd van 08:00u tot 11:00u.

Is het ontbijt inbegrepen in de kamerprijs?

Bij Andromeda is het ontbijt inbegrepen in de kamerprijs.

Bij Burlington, Excelsior, Helios, Continental en Zeegalm is het ontbijt niet inbegrepen in de kamerprijs. U kunt dit optioneel bijboeken.

Wat wordt er geserveerd aan het ontbijtbuffet?

Er is een ruim aanbod van verschillende broodsoorten, koffiekoeken, pannenkoeken, charcuterieën, kazen, yoghurt, vers fruit, cornflakes, granola, warme worstjes, eitjes, verschillende verse fruitsappen,…

Indien u de voorkeur geeft aan vegetarische voeding, dan vindt u een ruim assortiment zoals vers fruit, kaas, eieren, volkorenbrood, allerlei soorten yoghurt, een ruim aanbod aan granen, crackers, superfood en rauwkost. Ook veganisten kunnen hun dag beginnen met vers fruit, rauwkost en een sterk kopje koffie of thee.

Tijdens het ontbijtbuffet is er steeds glutenvrij brood aanwezig alsook een assortiment aan glutenvrije crackers. Er zijn steeds lactose vrije producten aanwezig op het buffet zoals soja-melk.

Kan ik in een ontbijt reserveren, ook al ben ik geen hotelgast?

Als u geen gast bent in het hotel, kunt u wel een ontbijt reserveren in het hotel. En dit volgens beschikbaarheid.
De kostprijs voor het ontbijt is afhankelijk van het hotel waar u wenst te ontbijten.
Wij vragen minimum enkele dagen voordien te reserveren, per telefoon of per e-mail.

Welke hotels zijn voorzien van een restaurant?

Wij hebben geen restaurant in onze hotels, enkel een ontbijtbuffet.

Kan ik een cadeaubon aankopen bij C-Hotels?

U kan een cadeaubon aankopen aan de receptie van één van de C-Hotels. Indien u de bon niet ter plaatse kan aankopen, vragen wij om het bedrag over te schrijven. Van zodra wij de betaling hebben ontvangen, sturen wij de cadeaubon op.

Een cadeaubon kan aangekocht worden voor een bedrag naar keuze. Er kan geen cadeaubon aangekocht worden voor een bepaalde overnachting gezien de prijzen van de kamers steeds verschillen naargelang de periode en bezetting in het hotel.

Wanneer uw cadeaubon verlopen is, moet u contact op nemen met de receptie van het hotel naar keuze met de vermelding van het nummer en waarde van uw cadeaubon. De bon is 1 jaar geldig. Is hij verlopen? Dan zal de receptie bekijken of de bon kan verlengd worden.

Overnachten in
Continental?

Het verblijf situeert zich in het bruisende stadscentrum van De Panne, vlakbij alle gezellige restaurants en vele shops. Ontdek tal van activiteiten, de unieke omgeving en de prachtige natuur.

Blijf op de hoogte