Bekijk

Alle hotels

Ontbijt

Breakfast with a view

Bij ons staat het ontbijtbuffet centraal. Het enorme aanbod aan lokale en verse producten smaakt nog beter met het unieke zeezicht vanuit onze ontbijtruimte. Geniet van een verse kop koffie of thee met een zicht op het uitgestrekte strand en de zee van Oostende.

Van 07:00 tot 11:00

C HOTELS COCOON Ontbijt 9 I7 A7889 Klein C HOTELS 4232 skinn
Ontbijtandromeda midden C HOTELS COCOON Ontbijt 9 I7 A7774 Klein

Ontbijtbuffet

Een glaasje bubbels, versgemalen koffie, grote variatie aan thee, ruim assortiment broodjes en koeken. Een roerei, spek, charcuterie, noten en granola, vers gesneden fruit… . Voor elk wat wils. Probeer zeker ook de specialiteiten van onze lokale leveranciers.

  • Niet-hotelgast

    Ook als niet-hotelgast kun je bij ons genieten van een heerlijk ontbijt aan €30 per persoon en €20 per kind jonger dan 13 jaar. Gelieve hieronder op voorhand te reserveren. Honden zijn niet toegelaten in de ontbijtruimte.

  • Ontbijt als geschenk

    Op zoek naar een leuk cadeau? Verras iemand met een royaal ontbijt mét zeezicht! Cadeaubonnen kunt u online aankopen.

Willyvincent 5253 C HOTELS Zeegalm 07 19 Ontbijt 9 I7 A6650 Klein
C HOTELS Zeegalm 07 19 Ontbijt 9 I7 A6768 Klein Giftcard zondertekst

Ontbijt reserveren

Verblijft u niet in het hotel, maar u wilt genieten van ons uitgebreid ontbijtbuffet? Reserveer dan eenvoudig het ontbijt via onderstaande knop. Voor groepen van meer dan 6 personen, neem contact op via mail of telefoon. Honden zijn niet toegelaten in de ontbijtruimte.

Is het ontbijt inbegrepen in de kamerprijs?

Bij Andromeda is het ontbijt inbegrepen in de kamerprijs.

Bij Burlington, Excelsior, Helios, Continental en Zeegalm is het ontbijt niet inbegrepen in de kamerprijs. U kunt dit optioneel bijboeken.

Op welke tijdstippen wordt het ontbijt geserveerd?

Het ontbijtbuffet wordt geserveerd van 07:00u tot 11:00u.

Kan ik in een ontbijt reserveren, ook al ben ik geen hotelgast?

Als u geen gast bent in het hotel, kunt u wel een ontbijt reserveren in het hotel. En dit volgens beschikbaarheid.
De kostprijs voor het ontbijt is afhankelijk van het hotel waar u wenst te ontbijten.
Wij vragen minimum enkele dagen voordien te reserveren, per telefoon of per e-mail.

Kan ik ontbijten op de kamer?

U kunt het ontbijt zelf samenstellen in de ontbijtzaal en met een plateau meenemen naar de kamer.

Indien u wenst dat het ontbijt naar uw kamer wordt gebracht, zal een selectie door onze ontbijtmedewerkers worden samengesteld. Hiervoor wordt een supplement van € 10 per kamer per dag aangerekend.

Wat wordt er geserveerd aan het ontbijtbuffet?

Er is een ruim aanbod van verschillende broodsoorten, koffiekoeken, pannenkoeken, charcuterieën, kazen, yoghurt, vers fruit, cornflakes, granola, warme worstjes, eitjes, verschillende verse fruitsappen,…

Indien u de voorkeur geeft aan vegetarische voeding, dan vindt u een ruim assortiment zoals vers fruit, kaas, eieren, volkorenbrood, allerlei soorten yoghurt, een ruim aanbod aan granen, crackers, superfood en rauwkost. Ook veganisten kunnen hun dag beginnen met vers fruit, rauwkost en een sterk kopje koffie of thee.

Tijdens het ontbijtbuffet is er steeds glutenvrij brood aanwezig alsook een assortiment aan glutenvrije crackers. Er zijn steeds lactose vrije producten aanwezig op het buffet zoals soja-melk.

Is een ontbijtpakket mogelijk bij een vroeg vertrek?

Indien u vroeger dan 7:00u vertrekt, kunnen wij een ontbijtpakket voorzien. Dit dient op voorhand aangevraagd te worden zodat we het pakket tijdig kunnen klaarmaken.

Overnachten in
Andromeda?

Je verblijft in het bruisende stadscentrum van Oostende, vlakbij alle gezellige restaurants en de vele trendy shops. Ontspannen doe je in onze wellness, het zwembad, de jacuzzi, de sauna en de fitness.

Blijf op de hoogte