Bekijk

Alle hotels

Just
a perfect
stay

Alle comfort aanwezig

C-Hotels Zeegalm biedt zowel knusse hotelkamers met airconditioning als comfortabele studio’s met Zuidgericht balkon aan. De studio’s zijn voorzien van een aparte slaaphoek en een kitchenette, ideaal voor een gezinsvakantie.

C HOTELS Zeegalm 07 19 Algemeen 9 I7 A6702 Klein C HOTELS Zeegalm 06 19 Comfort Modelkamer 9 I7 A4756 HDR Klein
C HOTELS Zeegalm 06 19 Studio 9 I7 A4606 HDR Klein C HOTELS Zeegalm 07 19 Modellen 9 I7 A7348 Klein

Op vakantie in de duinen

Het rustig gelegen C-Hotels Zeegalm bevindt zich in de prachtige Warande-duinen tussen Middelkerke en Westende. Geniet tijdens de zomermaanden van het natuurzwembad of wandel in minder dan vijf minuten naar het rustige strand. Met de tram sta je zo in het centrum van Oostende, of breng je een bezoekje aan De Panne.

C HOTELS Zeegalm 07 19 Modellen 9 I7 A7297 Klein C HOTELS Zeegalm 07 19 Modellen 9 I7 A7518 Klein
C HOTELS Zeegalm 07 19 Algemeen 9 I7 A6896 Klein C HOTELS Zeegalm 07 19 Modellen 9 I7 A7188 Klein

Overnachten in
Zeegalm?

Je verblijft in de groene duinen van Middelkerke, vlakbij het strand en het centrum. Ontdek tal van activiteiten, de unieke omgeving en de prachtige natuur.

Veelgestelde
Vragen

Hoe laat kan ik in- en uitchecken?

Inchecken: vanaf 15:00u.
Uitchecken: voor 11:00u.

Indien u vroeger aankomt, kunnen wij uw bagage in bewaring nemen. Vroeger inchecken is mogelijk als onze bezetting het toelaat. Gelieve daags voor aankomst of op de dag zelf in de voormiddag te contacteren om na te vragen als u vroeger kan inchecken. U kan vooraf online inchecken, zo verloopt de check-in bij aankomst vlot.

Uitchecken gebeurt aan de receptie. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van de online check-out. Op de dag van vertrek kunnen wij uw bagage in bewaring nemen om later op de dag op te halen. Op die manier kan u nog ten volle van uw laatste dag vakantie genieten.

Zijn honden toegelaten in het hotel?

Honden zijn toegelaten in:
C-Hotels Andromeda mits een supplement van € 22 per hond per nacht. (uitgezonderd in de Andromeda Suite)
C-Hotels Continental, C-Hotels Excelsior en C-Hotels Zeegalm mits een supplement van € 16.50 per hond per nacht.

Houdt u er rekening mee dat honden niet toegelaten zijn in de ontbijtruimte.

Honden zijn niet toegelaten in C-Hotels Burlington, C-Hotels Silt en C-Hotels Helios.


Hoe kan ik een reservering maken?

U kan via verschillende kanalen een reservering maken.
Voor de beste tarieven en voorwaarden reserveert u rechtstreeks via onze website.
Om te reserveren via onze website is er een kredietkaart vereist.

Indien gewenst kan u via e-mail of telefonisch reserveren, houdt hiervoor steeds uw kredietkaart bij de hand.

Kan ik een reservatie maken zonder credit card?

Indien u niet beschikt over een kredietkaart, kunt u de reservering via overschrijving betalen. Betalen per overschrijving kan niet bij een online reservering, enkel wanneer u telefonisch of per mail reserveert. De reservering dient minimum 1 week op voorhand gemaakt te worden en het bedrag dient binnen de 48u na reservering overgemaakt te worden op de hotelrekening. Bij een last minute reservering, vragen wij u om het betalingsbewijs onmiddellijk na overschrijving te bezorgen, op die manier is uw reservering eveneens gegarandeerd.

Hoe kan ik een reservatie wijzigen of annuleren?

Gelieve contact op te nemen met de receptie via telefoon of per e-mail. Er wordt nagezien of uw reservatie op dat moment gewijzigd of geannuleerd kan worden, dit is afhankelijk van de boekingsvoorwaarden die op uw reservering van toepassing zijn. De annuleringsvoorwaarden variëren afhankelijk van het tarief dat u heeft gekozen.
Alle informatie over de annuleringsvoorwaarden kunt u terugvinden op uw reservatiebevestiging. Indien u een non-refundable reservatie heeft geboekt kan u in geen geval annuleren of wijzigen. Als u geen rechtstreekse reservering heeft gemaakt, maar via booking.com of een ander kanaal, en u wenst uw reservatie te wijzigen of te annuleren? Dan moet u contact opnemen met het kanaal waar u de boeking heeft gemaakt. Zij gaan u verder adviseren omtrent de mogelijke stappen.

Tot hoe laat kan er ingecheckt worden?

Onze 4 sterren hotels zijn 24/24 en 7/7 geopend.
In onze 3 sterren hotels voorzien wij een late check-in na sluitingstijd van de receptie.

U neemt contact op met het hotel indien u niet voor sluitingstijd kan inchecken.
Het is ook mogelijk dat één van onze medewerkers u contacteert per telefoon of per e-mail. U ontvangt de nodige uitleg en code om de hotelsafe te openen.
U meldt zich daags na check-in even aan bij de receptie om de verdere formaliteiten voor uw verblijf in orde te brengen.

Hoe kan ik C-hotels Zeegalm bereiken?

Met de auto:
Via de E40 rijdt u af in Middelkerke (afrit 4) en neemt vervolgens links om de Diksmuidestraat/N369 te volgen. Neem bij de rotonde de 2de afslag en vervolg de weg naar de Spermaliestraat/N325. Aan de vaart volgt u rechts mee richting Vaartdijk-Zuid en dan volgt u meteen links over de brug om de Spermaliestraat te vervolgen. Blijf bij de volgende splitsing de Spermaliestraat volgen (links) en blijf op de Spermaliestraat tot aan de verkeerslichten. Aan deze lichten slaat u links en volgt de Westendelaan, neem aan het rondpunt de 2de afslag. Na 1,4 km slaat u rechts af in de Louis Logierlaan en neem dan de eerste dwarsstraat links t.h.v. Bistro Kroko. U bevindt zich in de Duinenweg.

Met het openbaar vervoer:

Trein: U neemt de trein naar het station van Oostende.
Tram: U neemt de tram aan het station met als eindbestemming ‘De Panne’ en stap af aan de halte Krokodiel te Middelkerke.

Met de taxi:

Er staan steeds taxi’s ter beschikking en een rit duurt afhankelijk van de verkeersdrukte tussen de 15 à 20 minuten. Een taxirit kost tussen € 25 en € 40 voor een enkele rit van het station naar het hotel. Voor speciale verzoeken bel onze taxi partners.
Taxibond: 059/70.27.27 – Taxi Moerman: 0477 77 88 99

Is er een parkeerplaats of een garage bij C-Hotels Zeegalm?

Wij voorzien gratis parking voor onze gasten. Indien u langs de Duinenweg het park binnenkomt, is er geen beperking in hoogte. De parking is rolstoeltoegankelijk. Momenteel zijn er geen elektrische laadpalen aanwezig.

U kunt afgesloten garageboxen huren voor €10 per nacht . Maximale inrijhoogte voor de garage is 2m.

Parkeren kan vanaf moment van check-in tot het moment van check-out.

Is er een fietsenstalling aanwezig in C-Hotels Zeegalm?

Er is een afgesloten garage om de fietsen te stallen. U kan bij aankomst de sleutel vragen aan de receptie.

Zijn er fietsen te huur bij C-Hotels Zeegalm?

Bij Zeegalm kan u met gemak een Tenways E-Bike huren. Een halve dag kost €20 en een volledige dag €30. Meer info of reserveren via de receptie.

Is er een zwembad in het hotel?

Het hotel beschikt over een verwarmd natuurzwembad.
Het zwembad is geopend vanaf 15 juni tot 15 september, dit steeds van 9u tot 21u.
Kinderen zijn toegelaten onder begeleiding van een volwassene.

Blijf op de hoogte