Bekijk

Just a
perfect
stay

Hope to C you soon!

Kom op vakantie aan de Belgische kust en vergeet al je zorgen. Een lange wandeling langs de uitgestrekte stranden en duinen. Een weekendje heerlijk shoppen of culinair genieten in tal van gezellige restaurantjes in de buurt. Bij ons vind je zeker wat je zoekt.

  • C-Hotels, just a perfect stay.

    Classy Concepts. Cosy Comfort. Customer Convenience. Connected and Central…. . Daarvoor staat de C in C-Hotels!

C HOTELS Continental 06 19 Modellen 9 I7 A3682 tsg Klein Junior Suite Rolstoel 0004
C HOTELS Andromeda Spa Wellness 06 2020 9 I7 A8966 Klein C HOTELS Continental 06 19 Kamers Familie Achter 161 A4730 Klein

Voel je thuis
bij C-Hotels

Maak een gezellige uitstap met vrienden of beleef een onvergetelijke strandvakantie met het gezin. Elk hotel heeft een andere beleving, allemaal met hetzelfde comfort, klasse, gezelligheid en warmte.

De C-Hotels Cadeaubon

Verras iemand met een C-Hotels cadeaubon. Met een zelf te kiezen bedrag kan een onvergetelijke overnachting geboekt worden in een C-Hotels naar keuze. Er bestaat eveneens de optie om een cadeaubon te schenken voor een heerlijk ontbijtbuffet in één van de hotels.

Experience
C-Hotels

Ontdek C-Hotels met deze verhalen. Een blik achter de schermen of gewoon leuke tips voor een verblijf aan de kust!

Overnachten bij
C-Hotels?

Reserveren was nog nooit zo eenvoudig! Maak via onderstaande link een keuze uit één van onze badsteden en leg uw verblijf vast. Wij garanderen u de beste prijs en de beste voorwaarden.

Blijf op de hoogte