Bekijk

Alle hotels

LIFE IN
SUNGLASSES

Strandvakantie met familie en vrienden

Bij C-Hotels Helios geniet u van een uitstekende ligging op de Zeedijk van Blankenberge, vlakbij het centrum en talrijke bezienswaardigheden. Onze vernieuwde kamers zijn comfortabel en modern ingericht. C-Hotels Helios is zeker en vast uw ideale uitvalsbasis voor een verblijf in het bruisende Blankenberge.

C HOTELS Helios Modellen 9 I7 A2654 C HOTELS Helios Modellen 9 I7 A1605 2
C HOTELS Helios Algemeen 9 I7 A1099 HDR 2 C HOTELS Helios Nieuwe Kamers 9 I7 A1564

Start de dag met een heerlijk ontbijt

Bij C-Hotels Helios verwennen we je met een heerlijk ontbijt voor een perfecte start van de dag. Het ontbijtbuffet bevindt zich op de benedenverdieping waar je een glimp van het strand en de zee kan opvangen. Laat je verleiden door de heerlijke en afwisselende opties die het ontbijtbuffet te bieden heeft.

Van 8:00 tot 11:00 u

C HOTELS Helios Modellen 9 I7 A1257 staand C HOTELS Helios Modellen 9 I7 A1167 Klein
C HOTELS Helios Modellen 9 I7 A1279 Klein C HOTELS COCOON Ontbijt 9 I7 A7567 Klein

Selfie time!

We leggen een hippe zonnebril klaar op de kamer. Die krijgen jullie van ons om het verblijf optimaal in te zetten. Wil je ook kans maken op een gratis verblijf? Neem dan een leuke selfie, tag C-Hotels Helios en gebruik #heliosblankenberge. Iedere maand kiezen wij een winnaar uit!

Template helios December 2021
Template helios juni 2022
Template helios Juli 2022
Winnaar NOV22
Winnaar oktober
Winnaar september
Template helios December 2021
Template helios juni 2022
Template helios Juli 2022
Winnaar NOV22
Winnaar oktober
Winnaar september

Onbeperkt genieten

C-Hotels Helios biedt leuke faciliteiten om met volle teugen te genieten van een verblijf aan zee.

  • Wellness

    In onze wellness kun je even volledig tot rust komen in de Finse Sauna of infraroodcabine. Deze is iedere dag geopend van 16.00 tot 20.00 u. Gratis toegang voor alle hotelgasten.

  • Dakterras

    Vanaf de tiende verdieping geniet je van een uitgestrekt zicht over het strand en de Noordzee. Aan de achterzijde van het gebouw geniet je van een panoramisch uitzicht over Blankenberge en de Uitkerkse polders.

C HOTELS Helios Modellen 9 I7 A2240 2 Klein C HOTELS Helios Modellen 9 I7 A2360 tsg Klein staand
C HOTELS Helios Modellen 9 I7 A2303 Klein staand Fotoshoot 061

Bezoek Blankenberge

In Blankenberge is er veel te beleven. Voor jong en oud zijn er tal van bezienswaardigheden en activiteiten. Uiteraard met het strand en de zee op kop! Wij geven jullie alvast leuke ideetjes mee als inspiratie voor jullie verblijf in Blankenberge.

Blankenberge Omgeving 42 Staand Blankenberge Omgeving 09
Blankenberge Omgeving 55 Blankenberge Omgeving 52 Staand

Overnachten in
Helios?

Je verblijft op de zeedijk van Blankenberge, vlakbij het bruisend centrum en tal van gezellige restaurants. Geniet van de zee, ban leuke activiteiten en van de unieke omgeving.

Veelgestelde
Vragen

Hoe laat kan ik in- en uitchecken?

Inchecken: vanaf 15:00u.
Uitchecken: voor 11:00u.

Indien u vroeger aankomt, kunnen wij uw bagage in bewaring nemen. Vroeger inchecken is mogelijk als onze bezetting het toelaat. Gelieve daags voor aankomst of op de dag zelf in de voormiddag te contacteren om na te vragen als u vroeger kan inchecken. U kan vooraf online inchecken, zo verloopt de check-in bij aankomst vlot.

Uitchecken gebeurt aan de receptie. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van de online check-out. Op de dag van vertrek kunnen wij uw bagage in bewaring nemen om later op de dag op te halen. Op die manier kan u nog ten volle van uw laatste dag vakantie genieten.

Hoe kan ik een reservering maken?

U kan via verschillende kanalen een reservering maken.
Voor de beste tarieven en voorwaarden reserveert u rechtstreeks via onze website.
Om te reserveren via onze website is er een kredietkaart vereist.

Indien gewenst kan u via e-mail of telefonisch reserveren, houdt hiervoor steeds uw kredietkaart bij de hand.

Kan ik een reservatie maken zonder credit card?

Indien u niet beschikt over een kredietkaart, kunt u de reservering via overschrijving betalen. Betalen per overschrijving kan niet bij een online reservering, enkel wanneer u telefonisch of per mail reserveert. De reservering dient minimum 1 week op voorhand gemaakt te worden en het bedrag dient binnen de 48u na reservering overgemaakt te worden op de hotelrekening. Bij een last minute reservering, vragen wij u om het betalingsbewijs onmiddellijk na overschrijving te bezorgen, op die manier is uw reservering eveneens gegarandeerd.

Hoe kan ik een reservatie wijzigen of annuleren?

Gelieve contact op te nemen met de receptie via telefoon of per e-mail. Er wordt nagezien of uw reservatie op dat moment gewijzigd of geannuleerd kan worden, dit is afhankelijk van de boekingsvoorwaarden die op uw reservering van toepassing zijn. De annuleringsvoorwaarden variëren afhankelijk van het tarief dat u heeft gekozen.
Alle informatie over de annuleringsvoorwaarden kunt u terugvinden op uw reservatiebevestiging. Indien u een non-refundable reservatie heeft geboekt kan u in geen geval annuleren of wijzigen. Als u geen rechtstreekse reservering heeft gemaakt, maar via booking.com of een ander kanaal, en u wenst uw reservatie te wijzigen of te annuleren? Dan moet u contact opnemen met het kanaal waar u de boeking heeft gemaakt. Zij gaan u verder adviseren omtrent de mogelijke stappen.

Zijn honden toegelaten in het hotel?

Honden zijn toegelaten in:
C-Hotels Andromeda mits een supplement van € 22 per hond per nacht. (uitgezonderd in de Andromeda Suite)
C-Hotels Continental, C-Hotels Excelsior en C-Hotels Zeegalm mits een supplement van € 16.50 per hond per nacht.

Houdt u er rekening mee dat honden niet toegelaten zijn in de ontbijtruimte.

Honden zijn niet toegelaten in C-Hotels Burlington, C-Hotels Silt en C-Hotels Helios.


Hoe reserveer ik met een voucher of cadeaubon?

Indien u beschikt over een voucher of cadeaubon, dan neemt u rechtstreeks contact met de receptie van het hotel. Uw bon kan enkel bij een rechtstreekse reservatie gebruikt worden. Indien u online een reservatie plaatst, kunt u bij de opmerkingen de vouchercode en de waarde vermelden. Dit wordt dan manueel verrekend. Het is niet mogelijk om een voucher of cadeaubon te gebruiken voor reservaties via booking.com, Expedia of andere online travel agents.

Tot hoe laat kan er ingecheckt worden?

Onze 4 sterren hotels zijn 24/24 en 7/7 geopend.
In onze 3 sterren hotels voorzien wij een late check-in na sluitingstijd van de receptie.

U neemt contact op met het hotel indien u niet voor sluitingstijd kan inchecken.
Het is ook mogelijk dat één van onze medewerkers u contacteert per telefoon of per e-mail. U ontvangt de nodige uitleg en code om de hotelsafe te openen.
U meldt zich daags na check-in even aan bij de receptie om de verdere formaliteiten voor uw verblijf in orde te brengen.

Hoe kan ik C-Hotels Helios bereiken?

Met de auto:
Bij het binnenrijden van Blankenberge (komende van Brugge E40) rijdt u het station van Blankenberge voorbij, neem de 2de straat links (bordje richting centrum), volg de Marie-Josélaan en de Malecotstraat tot aan de Charlierhelling, deze rijdt u omhoog tot op de Zeedijk. Op de Zeedijk rijdt u naar links, 700 m. verder bevindt zich hotel Helios, Zeedijk 92.

Opgelet in juli en augustus is autoverkeer niet toegelaten op de Zeedijk, dan kunt u hotel Helios het beste bereiken via de Weststraat (zie Parking hotel).

Met het openbaar vervoer
:
Trein: u neemt de trein naar het station van Blankenberge.
Tram: stap af aan de halte Blankenberge Markt. Van daaruit is het 5 minuutjes wandelen naar hotel Helios.

Te voet:
Vanaf het station wandelt u de Kerkstraat (winkelstraat) tegenover het station door, aan het einde neemt u de trappen tot bovenaan de Zeedijk, daar wandelt u links nog een 5-tal minuutjes tot hotel Helios, Zeedijk 92.

Met de taxi:
Er staan steeds taxi’s ter beschikking rechts van het station, een rit duurt ongeveer 5 minuten. Een taxirit kost ongeveer €8 voor een enkele rit van het station naar het hotel. Voor speciale verzoeken bel onze taxi partners.
Taxi Kust: 0473 11 33 33
Taxi Ellen: 0483 54 38 38


Is er een parkeerplaats bij C-hotels Helios?

C-Hotels Helios beschikt over een ondergrondse private parking. Uw parkeerplaats dient u voorhand te reserveren.

Prijs voor een parkeerplaats bedraagt € 20 per wagen/ per nacht. Grote wagens passen hoogstwaarschijnlijk niet in de garage, informeer de receptie met uw merk/ model.

De ingang van de parking bevindt zich aan de achterzijde van het Helios hotel, deze bevindt zich in het begin van de Franchommelaan (recht tegenover huisnr. 9). Aanmelden via de telefoon op het nr. 050.42.90.20 (receptie) of via de aanmeldknop.

Parkeren kan vanaf moment van check-in tot het moment van check-out.

Onze parking is rolstoeltoegankelijk, echter zijn de inrit en parkeerplaatsen vrij smal. Op de Zeedijk zijn er ook mindervalidenplaatsen voorzien (uitgezonderd juli en augustus).
Vanuit de parking -2 is er een lift naar de receptie op het gelijkvloers en uw kamer. Als u hulp nodig heeft, assisteren de receptionisten u graag met uw bagage.

Het is toegelaten (betalend) te parkeren voor het Helios hotel op de Zeedijk van september tot juni, tussen 1 juli en 31 augustus is dit niet toegelaten.

Er zijn geen elektrische oplaadplaatsen in de parking.

Indien er geen plaats meer is in de parking van het Helios hotel, raden wij u aan te parkeren in één van de publieke parkeerplaatsen in de buurt van het Helios hotel.
Enkele mogelijkheden: “DB Jachthaven”, de Grote Markt ofwel straat parkeren (€2.50/per uur tussen 9 en 19u).
Bistro De Perse biedt ook parkeergelegenheid aan: €8 per dag (Van Maerlantstraat 21).
In de zomermaanden is meer keuze beschikbaar, zie Parking aan Zee

Zijn er fietsenstallingen in C-Hotels Helios?

Het beperkt aantal fietsenstallingen zijn enkel op reservatie. U dient de fiets wel te allen tijde te voorzien van een slot gezien alle hotelgasten toegang hebben tot onze parking.

Er is geen laadpunt voor elektrische fietsen. Afneembare batterijen kunt u wel opladen in uw kamer.

Is het ontbijt inbegrepen in de kamerprijs?

Bij Andromeda is het ontbijt inbegrepen in de kamerprijs.

Bij Burlington, Excelsior, Helios, Continental en Zeegalm is het ontbijt niet inbegrepen in de kamerprijs. U kunt dit optioneel bijboeken.

Wat zijn de openingsuren van de sauna en fitness?

De sauna en fitness zijn dagelijks geopend van 16u00 tot 20u00.

Kan ik later uitchecken? En wordt hiervoor een toeslag gerekend?

Een late check-out is enkel mogelijk als de beschikbaarheid het toelaat.
Er wordt hiervoor een supplement aangerekend van € 75.
Voor een late check-out dient u daags voor vertrek na te vragen aan de receptie als dit mogelijk is.

Is het mogelijk om een extra bed op de kamer te plaatsen?

Het is niet mogelijk om een extra bed op de kamer te plaatsen. Als u met drie of vier personen wilt verblijven, kunt u een familiekamer boeken.

Kan ik mijn verblijf verlengen?

Indien er beschikbaarheid is, is dit zeker mogelijk. Vraag aan de receptie de mogelijkheid en de beste prijs.

Kan een babybed gereserveerd worden?

Een babybed kunt u op voorhand reserveren aan een supplement van 13,50 euro per nacht per babybed. U kan dit doorgeven bij reservatie, of eventueel op een later tijdstip boeken.

Blijf op de hoogte