Bekijk

Alle hotels

JUST A
PERFECT
STAY

Aan de jachthaven

Hotel Burlington is uitstekend gelegen in het centrum van Oostende. Je verblijft er aan de prachtige jachthaven en de grootste winkelstraat van Oostende. Het strand, de zee en alle toeristische attracties liggen op wandelafstand van het hotel.

BURLINGTON KAMERS 3 1 BURLINGTON KAMERS 34
BURLINGTON KAMERS 38 1 BURLINGTON KAMERS 80 1

Tijd voor ontbijt

Laat je 's morgens verwennen met een uitgebreid ontbijt met lokale ingrediënten. Zo ben je helemaal klaar om Oostende te ontdekken! Lekker luieren aan het strand, uitwaaien aan Oosteroever of gewoon gezellig een namiddag shoppen.

BURLINGTON ONTBIJT 12 1 BURLINGTON ONTBIJT 19
BURLINGTON ONTBIJT 31 BURLINGTON ONTBIJT 14 1

Puur ontspannen

Ontsnap aan de drukte en ontspan in stijl. Onze privé wellnessruimte biedt een oase van rust met een sauna, whirlpool en comfortabele ligbedden. Neem de tijd om te ontspannen en laat al jouw zorgen achter je.

Ontwerp zonder titel 2023 11 27 T110155 707 BURLINGTON WELLNESS 5
BURLINGTON WELLNESS 4 BURLINGTON WELLNESS 6

C-Hotels Cadeaubon

Met een zelf te kiezen bedrag kan een onvergetelijke overnachting geboekt worden in Hotel Burlington of een C-Hotels naar keuze. Er bestaat eveneens de optie om een cadeaubon te schenken voor een heerlijk ontbijtbuffet.

#LoveOostende

Je bevindt je in het hartje van Oostende, dé stad aan zee. Burlington is de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannend shoppingweekend, een romantisch avondje uit of een leuke strandvakantie met het gezin. Ontdek wat Oostende allemaal te bieden heeft!

C HOTELS 4397 skinn C HOTELS 4322 skinn
C HOTELS 4374 skinn C HOTELS 4359 skinn

Overnachten in
Burlington?

Het hotel bevindt zich in het hart van Oostende, vlakbij de leuke winkelstraten en met zicht op de jachthaven. Reserveer via onze website voor de beste prijs en voorwaarden.

Veelgestelde
vragen

Hoe laat kan ik in- en uitchecken?

Inchecken: vanaf 15:00u.
Uitchecken: voor 11:00u.

Indien u vroeger aankomt, kunnen wij uw bagage in bewaring nemen. Vroeger inchecken is mogelijk als onze bezetting het toelaat. Gelieve daags voor aankomst of op de dag zelf in de voormiddag te contacteren om na te vragen als u vroeger kan inchecken. U kan vooraf online inchecken, zo verloopt de check-in bij aankomst vlot.

Uitchecken gebeurt aan de receptie. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van de online check-out. Op de dag van vertrek kunnen wij uw bagage in bewaring nemen om later op de dag op te halen. Op die manier kan u nog ten volle van uw laatste dag vakantie genieten.

Hoe kan ik een reservering maken?

U kan via verschillende kanalen een reservering maken.
Voor de beste tarieven en voorwaarden reserveert u rechtstreeks via onze website.
Om te reserveren via onze website is er een kredietkaart vereist.

Indien gewenst kan u via e-mail of telefonisch reserveren, houdt hiervoor steeds uw kredietkaart bij de hand.

Kan ik een reservatie maken zonder credit card?

Indien u niet beschikt over een kredietkaart, kunt u de reservering via overschrijving betalen. Betalen per overschrijving kan niet bij een online reservering, enkel wanneer u telefonisch of per mail reserveert. De reservering dient minimum 1 week op voorhand gemaakt te worden en het bedrag dient binnen de 48u na reservering overgemaakt te worden op de hotelrekening. Bij een last minute reservering, vragen wij u om het betalingsbewijs onmiddellijk na overschrijving te bezorgen, op die manier is uw reservering eveneens gegarandeerd.

Hoe kan ik een reservatie wijzigen of annuleren?

Gelieve contact op te nemen met de receptie via telefoon of per e-mail. Er wordt nagezien of uw reservatie op dat moment gewijzigd of geannuleerd kan worden, dit is afhankelijk van de boekingsvoorwaarden die op uw reservering van toepassing zijn. De annuleringsvoorwaarden variëren afhankelijk van het tarief dat u heeft gekozen.
Alle informatie over de annuleringsvoorwaarden kunt u terugvinden op uw reservatiebevestiging. Indien u een non-refundable reservatie heeft geboekt kan u in geen geval annuleren of wijzigen. Als u geen rechtstreekse reservering heeft gemaakt, maar via booking.com of een ander kanaal, en u wenst uw reservatie te wijzigen of te annuleren? Dan moet u contact opnemen met het kanaal waar u de boeking heeft gemaakt. Zij gaan u verder adviseren omtrent de mogelijke stappen.

Zijn honden toegelaten in het hotel?

Honden zijn toegelaten in:
C-Hotels Andromeda mits een supplement van € 22 per hond per nacht. (uitgezonderd in de Andromeda Suite)
C-Hotels Continental, C-Hotels Excelsior en C-Hotels Zeegalm mits een supplement van € 16.50 per hond per nacht.

Houdt u er rekening mee dat honden niet toegelaten zijn in de ontbijtruimte.

Honden zijn niet toegelaten in C-Hotels Burlington, C-Hotels Silt en C-Hotels Helios.


Kan ik een attentie bestellen voor een speciale gelegenheid?

Bij C-Hotels kunt u een boeket bloemen, een fles bubbels, taart of pralines bestellen om bij aankomst op de kamer te plaatsen. Dit dient dit steeds 3 dagen op voorhand aangevraagd te worden. Voor meer informatie en tarieven kunt u contact opnemen met de receptie van het hotel.

Hoe kan ik hotel Burlington bereiken?

Met de auto:
Bij het binnenrijden van Oostende [Kennedy-rondpunt] draait u links mee, 2de afslag rechts nemen, volg tot aan het volgende rondpunt [Vuurkruisenplein], neem de 3de afslag en volg de Leopold II laan tot aan de eerste verkeerslichten. Hier slaat u rechtsaf, hotel Burlington bevindt zich 300 m verder op linkerkant.

Met het openbaar vervoer:

Met de trein: vanuit de treinstations Brussel-Centraal, Antwerpen en Gent Dampoort vertrekken er per uur telkens twee treinen richting Oostende.

Te voet:

Vanaf het station steekt u de brug over en slaat u links af, hotel Burlington bevindt zich 300 meter verder.

Met de taxi:
Er staan steeds taxi’s ter beschikking en een rit duurt afhankelijk van de verkeersdrukte tussen de 2 minuten. Een taxirit kost ongeveer € 2 voor een enkele rit van het station naar het hotel. Voor speciale verzoeken bel onze taxi partners.
Taxibond: 059/70.27.27 – Taxi Moerman: 0477 77 88 99

Is er een parkeerplaats bij C-hotels Burlington?

C-Hotels Burlington beschikt niet over een eigen parking.

U kunt gebruikmaken van de publieke parkeerplaatsen in de omgeving van het hotel.
Visserskaai (Visserskaai 25)
Zeeparking (Hendrik Serruyslaan aan Leopold II Laan)

De kostprijs om er te parkeren is 20-25 euro per 24 uur.

Er zijn ook gratis parkeerplaatsen aan de rand van Oostende:
Randparking Maria-Hendrika (Iependreef)
Gratis parking overzetboot (Eduard Anseelekaai) met de veerboot

Welke hotels beschikken over een dakterras?

C-Hotels Burlington, C-Hotels Excelsior en C-Hotels Helios beschikken over een dakterras

Blijf op de hoogte