C-Hotels

De acht C-Hotels zijn de perfecte uitvalsbasis voor een comfortabele vakantie aan de Belgische kust. Zorgeloos genieten op een perfecte locatie.
 
Onze hotels
 
C-Hotels Andromeda
C-Hotels, Oostende
Een 4-sterren hotel met een prachtige ligging op de zeedijk, net naast het Casino-Kursaal. Je verblijft er in het bruisende stadscentrum. Ontspannen kunt u in de wellness, zwembad en fitness. Andromeda is eveneens de perfecte locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten.
 
C-Hotels Burlington
C-Hotels, Oostende
Uitstekend gelegen in het centrum, aan de prachtige jachthaven en de grootste winkelstraat van Oostende. Het strand, de zee en alle toeristische attracties liggen op wandelafstand van het hotel.  

 
C-Hotels Excelsior
C-Hotels, Middelkerke
Hotel Excelsior heeft een prachtige ligging aan de zeedijk van Middelkerke. U begint de dag met een ontbijt met zeezicht, waarna u kunt uitwaaien op de prachtige stranden.

 
C-Hotels Helios
C-Hotels, Blankenberge
Bij Hotel Helios geniet u van een uitstekende ligging op de Zeedijk van Blankenberge, vlakbij het centrum en alle bezienswaardigheden. Alle kamers zijn mooi en modern ingericht. De ideale uitvalsbasis voor een verblijf in het bruisende Blankenberge.
 
C-hotels Zeegalm
C-Hotels, Middelkerke
Het rustig gelegen Zeegalm bevindt zich in de prachtige duinen tussen Middelkerke en Westende. C-Hotels Zeegalm beschikt over zowel studio's met kitchenette, als over hotelkamers met terras.

 
C-hotels Cocoon
C-Hotels, Oostende
Bij C-Hotels Cocoon geniet u van een welverdiende vakantie in de prachtige, warme Hamptons Beach-stijl. Hier komt u tot rust in een comfortabele en huiselijke sfeer door de gezellige inrichting van Rivièra Maison.
 
C-Hotels Continental
C-Hotels, De Panne
C-Hotels Continental is ideaal gelegen in het hart van De Panne, vlakbij de zeedijk en het rustieke centrum. Dit unieke hotel vermengt rijke historie met moderne luxe en neemt je graag mee in onze hedendaagse interpretatie van Art Nouveau.
Onze merken