Bekijk

Alle hotels

C-Hotels neemt de nodige maatregelen zodat u veilig bij ons kunt verblijven. #covid19 Meer info

Ontbijt

Het ontbijtbuffet

Bij C-Hotels Cocoon start de dag met een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet in de gezellige ontbijtruimte. Geniet van een uitgebreid assortiment aan ovenverse broodjes, een heerlijke keuze aan charcuterie, kazen, een ruim aanbod aan granen en noten, verschillende yoghurts, vers fruit en versgebakken ei met spek. Een glaasje bubbels, vers geperst sinaasappelsap en uiteraard een heerlijk kopje koffie of thee maken het plaatje compleet. Het ontbijtbuffet is optioneel bij reservatie.


Dagelijks open van 7:00 tot 11:00 u.

C HOTELS COCOON Ontbijt 9 I7 A7439 Klein C HOTELS COCOON Ontbijt 9 I7 A7524 Klein
C HOTELS COCOON Ontbijt 9 I7 A7867 Klein C HOTELS COCOON Ontbijt 9 I7 A7805 Klein

Heerlijk genieten

Verblijf je niet in het hotel, maar wens je toch te genieten van ons heerlijk ontbijtbuffet? Dan ben je bij ons ook zeker welkom! Voor een volwassene betaal je €20 per persoon en voor een kind jonger dan 13 jaar betaal je €15.


Gelieve op voorhand een reservatie te maken via info@hotelcocoon.be

C HOTELS COCOON Ontbijt 9 I7 A7433 Klein C HOTELS COCOON Ontbijt 9 I7 A7555 Klein
C HOTELS COCOON Ontbijt 9 I7 A7526 Klein C HOTELS COCOON Ontbijt 9 I7 A7740 Klein
Op welke tijdstippen wordt het ontbijt geserveerd?

Het ontbijtbuffet wordt geserveerd van 07:00u tot 11:00u.

Is het ontbijt inbegrepen in de kamerprijs?

Bij C-Hotels Andromeda, C-Hotels Burlington, C-Hotels Continental, C-Hotels Excelsior, C-Hotels Helios is het ontbijt inbegrepen in de kamerprijs.

Bij C-Hotels Cocoon en C-Hotels Zeegalm is het ontbijt niet inbegrepen in de kamerprijs. U kunt dit optioneel bijboeken.

Wat wordt er geserveerd aan het ontbijtbuffet?

Er is een ruim aanbod van verschillende broodsoorten, koffiekoeken, pannenkoeken, charcuterieën, kazen, yoghurt, vers fruit, cornflakes, granola, warme worstjes, eitjes, verschillende verse fruitsappen,…

Indien u de voorkeur geeft aan vegetarische voeding, dan vindt u een ruim assortiment zoals vers fruit, kaas, eieren, volkorenbrood, allerlei soorten yoghurt, een ruim aanbod aan granen, crackers, superfood en rauwkost. Ook veganisten kunnen hun dag beginnen met vers fruit, rauwkost en een sterk kopje koffie of thee.

Tijdens het ontbijtbuffet is er steeds glutenvrij brood aanwezig alsook een assortiment aan glutenvrije crackers. Er zijn steeds lactose vrije producten aanwezig op het buffet zoals soja-melk.

Kan ik ontbijten op de kamer?

U kunt het ontbijt zelf samenstellen in de ontbijtzaal en met een plateau meenemen naar de kamer.

Indien u wenst dat het ontbijt naar uw kamer wordt gebracht, zal een selectie door onze ontbijtmedewerkers worden samengesteld. Hiervoor wordt een supplement van € 10 per kamer per dag aangerekend.

Is een ontbijtpakket mogelijk bij een vroeg vertrek?

Indien u vroeger dan 7:00u vertrekt, kunnen wij een ontbijtpakket voorzien. Dit dient op voorhand aangevraagd te worden zodat we het pakket tijdig kunnen klaarmaken.

Kan ik in een ontbijt reserveren, ook al ben ik geen hotelgast?

Als u geen gast bent in het hotel, kunt u wel een ontbijt reserveren in het hotel. En dit volgens beschikbaarheid.
De kostprijs voor het ontbijt is afhankelijk van het hotel waar u wenst te ontbijten.
Wij vragen minimum enkele dagen voordien te reserveren, per telefoon of per e-mail.

Is er een bar aanwezig?

C-Hotels Andromeda beschikt over een gezellige C-Bar met zeezicht waar een drankje en tapasplank besteld kan worden. Er worden geen volwaardige maaltijden geserveerd in de bar. De C-Bar is toegankelijk voor iedereen, ook voor niet hotelgasten.

Bij C-Hotels Burlington, C-Hotels Cocoon, C-Hotels Continental, C-Hotels Excelsior, C-Hotels Excelsior en C-Hotels Zeegalm is er een bar aanwezig.

Blijf op de hoogte